Nieuws

Nieuws



25 JAAR JRE-NEDERLAND

Ter ere van dit 5e lustrum organiseert JRE-Nederland een exclusief “Innervoice“ Gala. Een culinaire happening in het teken van de persoonlijke visie van JRE-Chefs gekoppeld aan zijn of haar intuïtie en creativiteit.
Het aantal kaarten is beperkt maar voor onze gasten hebben wij er een aantal beschikbaar. Wat, wanneer, waar en hoe? U leest het hier onder.

GALA-ARRANGEMENT


Rising stars Servais Tielman en Edwin Soumang chefs previewavond InterClassics Maastricht



We houden wel van een goed feestje en het einde van weken verbouwen en vernieuwen mag, zeg nu zelf, toch wel gevierd worden.
Dat doen we natuurlijk het liefst samen met jullie en we kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen.

Van 10 t/m 21 juli en van 14 t/m 25 augustus serveren we, om de restyling te vieren, een speciaal 8 gangen, SEE IT FIRST menu. 

Praktische info


 

Restaurant ONE heeft een hart voor lokale wijnen!
Wij gingen voor u op zoek naar een aantal verrassende pareltjes uit zowel Nederland als België.

Deze drie topwijnen zijn de perfecte combinatie met alles wat de lente ons te bieden heeft. En smaken verrukkelijk bij de gerechten van Edwin!

 

Komen proeven bij ONE is de boodschap!




Ook wij doen dit jaar weer mee aan de JRE Jongerenweek.

Jongeren t/m 25 kunnen bij ons genieten van 50% korting op de menuprijs op:
- 8 en 9 juni voor de lunch (laatste tafels)


ACTIEVOORWAARDEN
- 50% korting op de menuprijs (exclusief drank)
- Actie enkel geldig op bovenvermelde momenten


In april en mei kan je bij Restaurant ONE komen genieten van een all in lunch op vrijdag en zaterdag!

Prijs € 79 p.p.:
- Welkomstaperitief
- 5 gangenmenu
- Tafelwater
- Huiswijn
- Koffie of thee met friandises.

Wil je genieten van een bijhorend wijnarrangement dan is dit mogelijk voor € 25 p.p.

Reserveer snel je tafeltje in april of mei onder vermelding van "we love LUNCH"




Vandaag nemen we even de tijd om deze 3 kanjers in de kijker te zetten. Als jongste telgen van de ONE brigade zorgen zij er samen met de rest van het team voor dat onze gasten iedere dag opnieuw de beste kwaliteit krijgen.
____

Links op de foto zien we Damian, student aan de Rooi Pannen in Eindhoven. Nog tot en met augustus zal hij het keukenteam versterken als leerling zelfstandig werkend kok.


VIERDAAGSE WERKWEEK


Onder het motto “WORK HARD, LIVE WELL” hebben we besloten om in het nieuwe jaar te starten met een vierdaagse werkweek voor al onze medewerkers.

Volg ons via:

Vind ons op:

Restaurant One

ECI 17
6041 MA Roermond
+31 475 600 262
info@restaurantone.nl
MEER INFO →

LID VAN JRE

Volg ons via:

Vind ons op:

Restaurant One

ECI 17
6041 MA Roermond
+31 475 600 262
info@restaurantone.nl
MEER INFO →

LID VAN JRE